GN edény fedő : Ebben a fejezetben azokat a GN fedőket szeretnénk bemutatni, amelyek gumitömítéssel rendelkeznek. Ételszállító GN edényekhez használatos, a gumitömítés megakadályozza a tartalom kiömlését, a nyomáskiegyenlítő szelep pedig kiengedi a forró gőzt.

GN 1/1 fedő gumitömítéssel

GN 1/1 fedő gumitömítéssel

18/10-es rozsdamentes acélból készült GN 1/1-es fedő gumitömítéssel és nyomáskiegyenlítő nyílással, külső méret 530×325 mm. Ételszállító GN edényekhez használatos, a gumitömítés megakadályozza a tartalom kiömlését, a nyomáskiegyenlítő szelep pedig kiengedi a forró gőzt.

GN 1/2 fedő gumitömítéssel

GN 1/2 fedő gumitömítéssel

18/10-es rozsdamentes acélból készült 1/2-es GN fedő gumitömítéssel és nyomáskiegyenlítő nyílással, külső méret 325×265 mm. Ételszállító GN edényekhez használatos, a gumitömítés megakadályozza a tartalom kiömlését, a nyomáskiegyenlítő szelep pedig kiengedi a forró gőzt.

GN 1/3 fedő gumitömítéssel

GN 1/3 fedő gumitömítéssel

18/10-es rozsdamentes acélból készült 1/3-os GN fedő gumitömítéssel és nyomáskiegyenlítő nyílással, külső méret 325×175 mm. Ételszállító GN edényekhez használatos, a gumitömítés megakadályozza a tartalom kiömlését, a nyomáskiegyenlítő szelep pedig kiengedi a forró gőzt.

GN edény fedő gumitömítéssel: Ezek a fedők rozsdamentes edényekhez használhatóak.